Because I Can

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 
 
Varsågoda, här har ni två slumpmässiga bilder tagna vid helt olika tidpunkter. 
Snart är det sportlov förresten, längtar ihjäl mig! ♥

There Is Hope For Spring

 Jacka - Vintage 
Mössa - Seger 
Tröja - Nikita 
Jeans - Crocker 

Comming Up

Idag var det flera plusgrader ute så jag passade på att ha på mig militärjacka. Våren kanske är på väg trots allt!
 
Dagens outfit kommer upp senare för nu ska jag på gitarr! ♥

In the Winter Night Sky Ships Are Sailing

 
Idag gick jag till skolan! Jag hatar att vara sjuk... inte bara för att man mår dåligt men man gör ingenting viktigt om dagarna. Man sitter i soffan och tittar på TV-serier. Det ger mig lite ångest om man gjort det oavbrutet i tre dagar. Jag måste liksom ha något att göra eller åstadkomma annars känns det som om jag bara tynar bort! 
Men nu är jag frisk och relativt kry igen och kan börja göra dessa viktiga och betydelsefullar sysslor igen, t.ex jobba ikapp allt skolarbete som jag har missat under dessa dagar (gud vad betydelsefullt det är, nu har jag ju verkligen åstadkommit något). 
 
Lite småkonstigt inlägg, men ha det bra och vi hörs! ♥

You Slipped Away Like Water Through My Hands


Favoriter Just Nu

Jag såg denhär tröjan på Åhlens i början av december... och sedan hade jag turen att få den i julklapp. Jag älskar den, haha. 
 
Jag bodde seriöst i denhär jackan i våras. Jag hade letat efter en militärjacka ett tag och sedan när jag och mamma städade ur förrådet så hittade vi denhär! Har ingen aning om vem den kan ha tillhört, men snygg är den i alla fall. Kommer nog användas minst lika flitigt denna vår. 
 
Sist men inte minst - hudkrämer! Jag älskar dom alla... mest för att dom luktar så gott och får mig att tänka på sommaren, haha!
 
Ha det bra! ♥

Sjuk igen...

Jag är sjuk igen! Jag tror jag aldrig blev helt frisk från min förkylning förra veckan. Jag åkte ju på läger och till råga på allt gick jag och tränade i både tisdags och onsdags. Nu har jag har feber och får ont när jag andas, får se till att ta det riktigt lugnt så jag inte får lunginflammation som jag fick förra året...
En av dom få positiva saker med att vara sjuk är att mina föräldrar tycker synd om mig så dom åker och köper mina favorittidningar, haha.
Ha det bra, vi hörs! ♥

What Used to Be

 1. Ingen aning vad det är för kamera, fick den av morfar för ett tag sedan. Det roliga är att det är en oanvänd film i den så den kan man fota med fortfarande!
2. Kodak Instamatic 104 - En mina absoluta favoriter för att den är så söt och liten. Dessvärre tror jag att den är trasig. 
3. Polaroid EE44 - Den helt oanvända polaroidkameran, den låg i orginalförpackning med alla tillbehör när pappa hittade den i källaren. Den tillhörde min farmor tror jag. 
 

Updated Tuesday

Som sagt en uppdaterad version av en outfit från förra veckan, Men denhär gången har jag matchat den med en skjorta under och USA Converse till. 
 
Skjorta - Vintage 
Klänning - Gudrun Sjödén 
Chucks - Converse 
Väska - Rinbow Duck

Comming Up

Dagens outfit kommer snart upp på bloggen, en ledtråd är att det är en liten uppdaterad version av en outfit ifrån förra veckan... 

Låg uppdatering

Arkivbild
 
Det blir ingen uppdatering under helgen på grund av att jag trots min förkylning ska på konfirmationsläger. 
Så ha det bra så länge och vi ses på måndag! 

Ja, jag har ju dragit på mig en rejäl förkylning såhär lagom till Alla hjärtans dag, så det blev ingen skola idag och antagligen blir det ingen imorgon heller.
 
1. Jag fick geléhjärtan av mamma imorse! 
2. Dagens frukost. Keso och salami är den bästa kombinationen, haha. 
 
Ha en fortsatt bra hjärtans dag! ♥

Semlor

Jag åt så ''traditionella'' semlor igår... Men det var sjukt gott! 

Simple Tuesday

Tröja - Gudrun Sjödén
Boots - Urban Outfitters

Let it Snow

Jag blev blev inte insnöad imorse!
 
Jacka - Tommy Hilfiger
Tröja - JC
Jeans - Maison Scotch
 

Good Morning

Arkivbild
 
Idag vräker snön ner. Visserligen blir det vitt och fint men fy vad kallt det är! 
Dagens outfit kanske kommer senare idag... om jag inte blir insnöad eller något. 
Vi hörs!

Canon AE1

Canon AE1 
 
Det kan bli låg uppdatering under helgen. Jag ska åka åka snowboard idag, sen ikväll ska jag på tjejkväll hos en kompis och dessutom har vi massa läxor. Vi hörs! 

From today

Några bilder från idag! 
 

Lopapeysa

 Har på mig min isländska '' Lopapeysa'' med vinröda jeans idag!
 
Jeans - Zara
Stickad tröja - Island
Beanie - Seger 
 
 
 

Fading Silouettes


Det blev strömavbrott på skolan idag och när jag och mina bros gick omkring i mörkret.
så hittade vi dethär. 
 
Dagens outfit kommer senare ikväll!

The Hand of Accessories

 
Min ganska överfulla smyckeshand som ramlar stup i kvarten för att den är för tung, haha. Men jag älskar alla mina smycken så jag har inte hjärta att slänga dom. 

Inspiration?

 
 
1 . Mina allra grovaste skor, för att det var kallt den dagen.
2. Fylld pasta är det godaste som finns! 
3. Hittade en spegel...
 
Ni får ursäkta mig för både låg uppdatering och tråkiga inlägg men jag har brist på vettiga bilder och inspiration. Det blir bättre, jag lovar.
 

One of the few good things about winter

 
Igår åkte jag, Erik och Pappa upp till Järvsö och åkte snowboard. Vädret var perfekt och det var jättebra före så vi var där i flera timmar. 
Jag har åkt snowboard sedan jag var 9 år och i början var det rätt svårt, men när man lärt sig grunderna går det mycket lättare. Jag lovar!
 
Snowboard - Head 
Bindningar - Head
Jacka - 8848 Altitude
Byxor - Quicksilver

The Wedding

 

 
 
 
 
 
 
Ett par bilder från bröllopet igår.

What a Wonderful World

 
 
 
Idag var jag på min bro Julias mosters bröllop. Jag vet det låter lite såhär avlägset, men jag var där som bröllopsfotograf. Det var verkligen superroligt och det blev många söta bilder på det lyckliga paret. Några av bilderna kommer komma upp på bloggen imorgon skulle jag tro!
 
Dagens Festkläder:
Peplum top - Lindex 
Klänning - Vila 
Boots - Urban Outfitters
 

Black and White

 
 
 
 
Jag har fem gamla vintage kameror som jag älskar jättemycket och när jag var yngre och inte hade en egen systemkamera gick jag omkring med pappas urgamla (säkert från 80-talet) Canon AE 1 och fotade med den. När jag sedan skulle framkalla bilderna blev dom inte så bra för att filmerna jag använde hade för länge sedan passerat sitt bäst-före datum, haha. Men kul hade jag i alla fall!