My happy little pill, take me away, dry my eyes

Två självporträtt som råkade få brutalt bra ljus ↑
 
Idag är det söndag och jag tänker ta igen alla läxor som jag har prokrastinerat i flera dagar.  Det ligger ärligt talat en hög av böcker framför mig som bara väntar på att bli inpluggade. Vi får se hur detta kommer gå, fortsättning följer.  
 
Ha en bra söndag! ♥

#why

En bild som Dorunn knäppte på mig på Island ↑
 
Mina två första veckor på gymnasiet har gått praktiskt taget ganska bra. Förrutom vissa incidenter med sena ankomster och borttappade nycklar, men småsaker kan vi överse. 
Estet Musik är förövrigt galet roligt med ensemble, musiklära, estetisk kommunikation och induividuella lektioner. Men sedan har vi ju alla vanliga ämnen som matte, naturkunskap, samhällsvetenskan och språk. Dock tycker jag att vi har fått väldigt bra lärare så förhoppningsvis blir de tråkiga ämnena blir lite mindre tråkiga. 
 
Ha en bra lördag! ♥

Sommarlovets sista dag

Två arkivbilder som råkade se fina ut tillsammans ↑
 
Idag är dagen som är känd som ''sommarlovets sista dag'' och det är en aning sorgligt. Jag känner ju personligen att jag inte är redo på långa vägar att börja gymnasiet, haha. Men å andra sidan - blir man någonsin redo för det?
Ikväll kommer i alla fall Julia, Nellie och Emma och sover här så vi kan vara ickeredo att börja gymnasiet tillsammans.
 
Ha en bra torsdag! 

I dare you to close your eyes And see all the colors in disguise

Två bilder på Linda vid havet i Brighton ↑
 
Dessa bilder knäppte jag på Linda en kväll när alla var nere vid stranden. Jag kommer ihåg att det var så galet roligt, åhh vill tillbaka dit! 
 
Ha det bra! ♥

Reykjavik Pride

Två bilder från idag ↑
 
Hejsan mina vänner! Jag är ju på Island just nu, vilket förhoppningsvis förklarar den väldigt dåliga uppdateringen.
Idag var vi i alla fall och tittade på Reykjaviks Pridetåg och gick lite på stan. Det var otroligt mycket folk, över 90 000 människor hade begett sig ut på gatorna för att se på tåget. Med tanke på att det endast bor drygt 300 000 på Island så är det relativt mycket folk... Så det var ju ganska fett. 
 
Jag har förövrigt väldigt mycket bilder att visa er från Brighton men de kommer i sinom tid. Vi hörs! 

Thaimat och förstorningsglas

 
Mobilbilder från helgen fram till idag ↑
 
Jag kom hem igårkväll och det känns så otroligt bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen! 
Det har varit helt fantastiskt i Brighton trots att det fanns tillfällen man bara ville gräva ner sig i ett hål... Men det var bland det värsta men ändå det allra bästa jag gjort i hela mitt liv! 
Idag har jag hunnit ätit thaimat med Emma på kajen sedan kom Julia och Nellie och vi hade allmänt trevligt i Emmas kök. Jag och Emma garvade fett länge åt bilderna med förstorningsglaset (bästa humorn vi har). Verkligen saknat dem under dessa veckor, så himla roliga de är! 
 
Ikväll ska vi antagligen dra och bada, så bi hörs imorgon! ↑

En sista dag i London

Bilder från London idag ↑
 
Vi hade turen att få spendera vår sista dag här i England med att strosa runt i London. Trots att jag har shoppat allt jag behöver (och lite till...) så var det väldigt roligt att bara gå på Oxfordstreet och titta. Jag kunde dock inte hålla mig när vi gick i på Urbanoutfitters utan det slutade med att jag köpte en bok. Vilket gör mig ytterst bekymrad över hur jag ska ta med mig den hem, då den är ganska stor och väger mycket. Dessutom är bagaget nästan överfullt redan. Vi får se hur detta ska gå. 
 
Imorgon vid elva går bussen från Brighton mot Gatwick och nästa stopp efter det är sverige. Ha det bra! 

Några av de skönaste människorna som jag någonsin träffat

Fyra fett sköna bilder som knäpptes igårkväll ↑
 
Efter igårkväll kom jag hem till rummet med kameran fylld med över 300 bilder som alla såg ut ungefär som dessa. Vi åkte ner till stranden på kvällen och jag bestämde mig för att släpa med mig kameran och det var ett otroligt bra beslut. Tråkigt nog är detta dock inte hela den svenska gruppen (alla på bilderna är inte ens svenskar, de tre killarna i foto no. 2 kommer från Österrike). 
 
Detta är ett tidsinställt inlägg så när detta är uppe på bloggen är jag antagligen i Oxford, vi hörs! ♥

Brighton genom min telefon

En par utvalda bilder ur min telefon från de senaste veckorna! 
 
Hej! Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket nu heller då jag verkligen måste sova nu. Men jag tänkte bara visa er lite mobilbilder här från Brighton. Det är ju en aning sorgligt att jag åker härifrån på måndag, men ska bli jätteskönt att komma hem också! 
 
Ha det bra!