All the colours

Två bilder på söta Nellie från en vecka sedan ↑
 
Snart är det sportlov och då bär det av mot Vemdalen för första gången på länge! Vi har ju hyrt en stuga i Funäsdalen flera år i rad nu, men nu ska vi få låna en stuga av en kompis till mamma under sportlovsveckan. Nu ska det åkas snowboard som aldrig förr! ♥
 
Ha en bra tisdag! 

Stillat shoppingabstinensen

Bilder  från Uppsala, och jag måste bara få säga att det är en otroligt fin stad ↑
 
Igår åkte jag och mamma på en liten dagstripp till Uppsala för lite shopping, strosande på fina gator och äta god mat. Jag tänkte faktiskt inte köpa något annat än några böcker på engelska bokhandeln, men trots det så kom jag hem ganska mycket fattigare. Impulsköpte skor och så hittade jag högmidjade jeans som jag var lite tvungen att ha! Men så går det när man åker till en stor stad och har shoppingabstines... Dagen avslutades med köttbullar med potatismos och gräddsås på IKEA (haha tröttnar aldrig på det, så himla gott). 
 
Bilder på det jag köpte kommer upp imorgon, för nu ska jag ut och fotografera med finaste Emma. Ha det bra! ♥

Carry on

En liten bild som Isabelle knäppte på mig för några veckor sedan. ↑
 
Igår visade sig solen för första gången på nästan hela februari och det finns inte ord till att besktiva hur underbart det kändes. Att det nu dessutom har varit plusgradigt i veckor och dagarna blir allt längre, gör att det finns hopp om vår. 
 
Ha en bra tisdag! ♥

Once again

 
Här kommer en till cover på I See Fire men denna gång med min otroligt duktiga vän Julia. ♥

I've fallen for your eyes But they don't know me yet

Jag har gått och blivigt lite kär i Ed Sheeran på sistone. Men som min vän Nellie sa en gång ''Han skulle kunna skriva en låt om möglig ost, och den skulle ändå vara perfekt''. Det behövs inte diskuteras. 
 
Ha en bra torsdag! ♥

I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

Måste göras innom snar framtid
- Köpa gitarrförstärkare. Jag använder Eriks basförstärkare nu och det låter ju inte vackert ska jag säga er...
- Fota. Jag har världens fotoabstinens, buhu. 
- Jag vill färga håret. Helst lila men så vågad är jag ju inte.

Uncalled for

Två bilder från i lördags ↑
 
Jag har fått i mig någon sorts virus så jag har feber och mår allmänt blä men som tur är har jag inte ont i halsen. Jag får se till att tillfriskna snart för att ikväll ska jag sjunga med Julia och dessutom kompa Erik på gitarren under en liten konsert på musikskolan. Jag har inte varit med på en konsert sedan jag var typ 11 och nu helt plötsigt ska jag vara med två gånger på samma och dessutom spela gitarr och sjunga vilket jag aldrig aldrig har gjort förut framför publik. Men det kommer förhoppningsvis gå bra utan några större missöden, haha. 
 
Älskar den översta bilden på Emma förresten, så himla gullig. Ha det bra! 

Monokromt

Knäppte dessa bilder för ett bra tag sedan ↑
 
Min dator har börjat hata mig. Nu är fläkten helt paj, så datorn stänger av sig hela tiden och luktar bara allmänt skumt som om den är på vippen att typ brinna upp. Jag är rädd, seriöst. 
Jag ska föra över allt som jag vill spara till en extern hårddisk och sedan ska jag lämna in den på lagning. Dock är den så himla gammal att det lönar sig nästan att köpa en ny... (macbook maybe?) 
 
Ha en bra måndag! ♥

Shiboriprinted distressed denim

Det är så himla underbart att det är plusgrader, fast än det är slaskigt och blött. Man slipper ju iallafall ha på sig världens fulaste dunjacka och se ut som en eskimå. 
 
Dessa byxor såg jag för första gången på polyvore och jag blev kär i dem direkt. Det tog dock ett tag innan jag hittade en hemsida som sålde dem och dessutom skickade till EU, det är ju tydligen ett Australienskt märke vid namn Somedays Lovin'. Tillslut hittade jag iallafall en hemsida och då tvekade jag inte, haha!
 
Jeans - Somedays Lovin'
Jacka - Fjällräven
Tröja - H&M
Skor - Piano
 
Bilderna knäpptes igår av finaste Emma, ha en bra söndag! 

Gymnasievalet

Som jag sa för några dagar sedan så har jag valt till gymnasiet nu. Det blev varken IB eller samhäll utan (håll i er) jag valde Estet Musik. 
 
Jag var ju helt hundra på att jag skulle gå IB hela hösten och jag ville absolut inte gå något här i stan. Men när jag och Nellie hälsade på IB i Bollnäs tyckte vi inte riktigt om skolan och alla som vi pratade med sa att det var jättemycket plugg. 
Jag hade ju funderat på Estet musik ända sedan vi nior fick gå och besöka alla program, de som gick där verkade ha så himla roligt. Men jag tänkte typ att det var bara hipsters och sådana som har spelat instrument sedan de var tre år som fick gå där (haha). Denna inställning förändrades dock efter att jag, Nellie, Julia och Emma hälsat på, frågat och fått lite uppmuntran. Att tre av mina bästa vänner antagligen också ska välja det gör ju inte saken sämre, haha!
 
Ha det bra! ♥

I samma stund så vet jag, att allting har ett slut

Två bilder från Hammerdal för några veckor sedan 
 
Jag gjorde mitt gymnasieval igår och det känns faktiskt riktigt bra! Efter många olika uppmaningar, tips och varningar från vänner och familj så valde jag tillslut det som kändes bäst och inte det som kommer gynna mig om tio år. 
 
Men mer om det senare, ha en bra torsdag! ♥

Instagram lately

almbjarnadottir @ instagram

varför går man ens upp ur sängen på lördagar?

Jag älskar seriöst frukost! Den enda anledningen till att jag går upp på helgerna är att jag är så jävla hungrig, haha. 
 
Tillslut blev det äntligen helg, så himla behövligt känner jag. 
Frozen (eller Frost på svenska) som jag, Emma, Julia och Nellie såg igår var iallafall jättebra, den höll verkligen upp alla förväntningar. Man förstår nu varför den har varit så otroligt hypad i flera månader.
 
Ha en bra lördag!