Brighton Pier och fina vänner

Massor av bilder från de senaste dagarna här i Brighton. 
 
Jag hinner inte skriva så mycket just nu då vi ska gå och äta middag om några minuter. Men här har ni i alla fall lite riktiga bilder!
 
Ha en bra fredag! ♥

Brighton - Mobilblogg

Två mobilbilder från igår vid Brighton Pier! 

Här kommer en liten snabb mobiluppdatering. Jag är alltså i Brighton med EF på språkresa och det är verkligen jättefint här! Vi svenska gruppen kom i förrgår men jag har inte haft tid att uppdatera då det har varit aktiviteter och utflykter hela dagarna. Idag blev vi iallafall indelade i klasser och jag hamnade med tre svenskar och så norrmänn, italienare och finnar. Alla verkligen jättetrevliga och på lördag ska vi in till London. Jag behöver väll inte ens säga hur galet taggad jag är över det! 

Jag har tyvärr inget internet på min dator ännu men så fort det är fixat kommer riktiga bilder. Ha det bra! 

Bye bye

Två bilder som jag knäppte vid Hammershus för några dagar sedan ↑
 
Nu börjar resan hem från Bornholm för den här gången. Det har verkligen varit en fantastisk semester med sol, sol,sol, bad, god mat och mycket annat trevligt. Jag har faktsikt till och med lyckats få lite färg, så nu ser jag inte ut som ett spöke längre! 
 
Ha det bra! ♥

10:22 på en tisdag

Erik för några kvällar sedan ↑
 
Idag är det kallt. Eller nej, inte riktigt. Det är 20 grader och mulet om man ska vara helt exakt och det är kallt i jämförelse med den stekheta värmen som vi har haft här. Men aja, man ska inte klaga, det kunde ju ha regnat?
Igår var jag och mamma och tittade på Bornholms konstmuseum och sedan var vi och stekte på en strand i flera timmar. Det börjar bli en grej att vi åker till en ny strand varje dag, haha!
 
Ojj, glöm allt jag sa om att det inte regnar, det började just... Ha en bra tisdag! ♥

Katter och övergivna båtar i Vang

Bilder från igår ↑
 
Jag har kommit på vad byn vi bor i heter - Vang. 
Igår var jag och Erik ute och gick runt i lilla Vang som består av en huvudgata, ett bageri, en restaurang, några hus och inget mer. 
Idag var vi i alla fall och tittade på en gammal borgruin (man ser lite av den på första bilden) och efter det var vi på stranden i flera timmar. 

Att vara försiktig med vad man önskar sig

 Erik i trädgården vid förra huset vi bodde i här på ön ↑
 
Nu har vi kommit fram till huset som vi ska vara i en vecka framåt här på Bornholm. Det ligger i en pytteliten by precis vid havet som jag inte kommer ihåg namnet på, men det är helt underbart här.
 
Jag kommer kommer ihåg att jag tjatade om att jag ville ha sol och värme för någon vecka sedan, då det var så kallt i Söderhamn. Här är det ärligt 25 grader i skuggan och strålande sol...  Och så här kommer det antagligen vara hela veckan. Men jag klagar inte. Älskar värme, haha!
 
Ha en bra lördag! ♥

Vad hände?

Arkivbilder med mamma i bakgrunden ↑
 
När jag loggade in på blogg.se idag såg jag att jag hade över 25 nya kommentarer och besökarstatistiken var långt över det normala. Jag har ingen aning om vad som kan ha hänt men tack så otroligt mycket för de fina kommentarerna! ♥
 
Idag har vi förövrigt inte gjort mycket annat än varit på stranden i värmen och solat och badat (aka. blivit ofrivilligt nerputtad i vattnet). 
 
Ha en bra fredag!

Havet

Två bilder som knäpptes ikväll ↑
 
- Bornholm levererar.
- Jag har kommit in på Estet.
- Om mindre än två veckor åker jag till Brighton på språkresa.
- Efter det ska jag till Island. 
- Livet äger ibland. 
 
Godnatt! 

Skateboard i Huskvarna och över 100 mil i en trång bil

Två bilder från när jag och Erik åkte skateboard i Huskvarna igår kväll ↑
 
Jag har varit totalt frånvarande på bloggen på grund av att jag, Erik och mamma har varit på resande fot med destination Bornholm. Vi har åkt över 100 mil från Söderhamn till Ystad och sedan vidare med färja till Bornholm. Just nu bor vi i en liten länga mitt på ett stort fält med mindre än 100 meter till en jättefin strand, men på lördag förflyttar vi oss till ett strandhus på andra sidan ön. Måste bara säga att jag älskar detta ställe redan, har bara varit här i fyra timmar men gud vad fint det är! 
 
Ha en bra kväll! ♥