Counting Stars

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
''Lately, I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be''
~
ONEREPUBLIC - Counting Stars
 

Flower Power

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Bara tre blombilder som jag knäppte i Nellies stuga! 

Mot Fjällen

 
Snart ska jag, mamma och Erik börja bege oss mot fjällen, vi ska nämligen vandra några dagar där uppe bland mygg, renar och fjällbjörkar. Jag vet inte riktigt var vi ska vara men det är norrut i alla fall!
Men detta betyder ingen dator, ingen mobil och inget internet förrän jag kommer hem nästa söndag. Jag har gjort något tidsinställt inlägg åt er i alla fall, så det kommer inte bli helt dött här på bloggen, haha! 
 
Önska mig lycka till, ha det bra! ♥
 
 

Happy, Free, Confused And Lonely At The Same Time

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Hejsan och glad midsommar på er! 
Igår när jag var i Nellies stuga gick vi ut och fotade och jag tvingade stackars Nellie att gå in i ''bushen'' för att jag skulle få ''en såndära Tumblr-bild''. Våra ben var prickiga av myggbett efter det traumat säger jag bara... men det blev fina bilder i alla fall!  
Sedan igår tog jag årets första dopp, känner mig stolt över att jag ens kom i vattnet typ, haha. 
 
Iår ska vi spendera midsommar som vi alltid gör. Vi åker till Växbo kvarn och kör ankrace, äter god mat och dansar runt midsommarstången. Svennigt men roligt! 
 
Ha det bra! ♥

Sunshine

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Hejsan! Idag har jag solat, tittat på Downton Abbey, ätit på subway med brorsan och senare ikväll ska jag till söta Nellies sommarstuga. Allmänt trevlig dag alltså! 
 
Ha det bra! ♥ 

And The Walls Kept Tumbling Down

 
But if you close your eyes,
Does it almost feel like
Nothing changed at all?

DARIN

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Jag, Vilma, Julia och Isabelle var på School's Out igår, det var hur kul som helst trots att vädret inte var helt på vår sida. 
Vi stod längst fram när det var Darin så jag fick hur mycket bra bilder som helst, haha! 
 
Imorgon åker jag och mamma till Uppsala. Mamma ska redovisa en uppsats på måndag, så vi passar på att åka upp dit en dag innan, sova på hotel och ha det trevligt tillsammans. 
 
Ha det bra! 

Stenö Med Klassen - Del 2

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Här är andra delen! 
 
Ikväll klockan sju har vi skolavslutning, sedan är det sommarlov! Kan inte vänta... haha. 
 
Ha det bra! ♥

Stenö Med Klassen - Del 1

 Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Vi tältade ute på Stenö med klassen natten till idag och det var hur kul som helst! Jag tror inte vi somnade förrän efter klockan tre, haha... Vi grillade, åt popcorn, spelade brännboll och volleyboll, pratade, skrattade och Vilma, Julia, Kristin och Emma badade(!) till och med. 
Våran klass kan vara hur störd som helst men det känns ändå riktigt tråkigt att nästa år är sista året, vi har ju haft så himla roligt tillsammans. 
 
Del två kommer imorgon, ha det bra!

De Konstigaste Bilderna Jag Någonsin Knäppt

 Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Ja, bilderna talar sitt tydliga språk... haha

Before And After

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Köpte Photoshop Elements 11 för en del av pengarna jag fick i konfirmationspresent, och nu försöker jag lära mig hur allt funkar. Haha, det går ju sådär! 
Men här är ett exempel på en ganska ointressant bild, som efter redigering har blivit lite mindre ointressant. Det jag gjorde på denhär bilden var att öka skärpan och kontrasterna, minska intensiteten och mättnaden, lägga till ett lager av vitt och vinjettering. 
 
Ha det bra! ♥

Tre Bilder Till

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Här kommer tre bilder till från konfirmationen! 
 

Hela Tjocka Släkten Och Några Goda Vänner

 Canon EOS 7D // Canon EF 50mm/1.8 II
 
Hejsan! Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat på nästan en vecka, men anledningen är den att vi har haft vänner från island här och jag har bara viljat umgås med dom istället för att blogga. Dessutom kände jag hur inspirationen var på noll så det ändå hade inte blivit så roliga inlägg. 
 
Vi kom hem från kyrkan vid halv ett och och då öppnade jag alla presenterna, åt jättegod mat och hade det trevligt. Mer bilder kommer senare idag! 
 
Ha det bra! ♥
 

''Your'e the red to my heart and the blue in my eyes''

 
Som ni ser på bilden är jag hur trött som helst, har inte sovit ordentligt den senaste veckan och jag hinner inte sova ut över helgen heller. Konfirmerar ju mig imorgon vid 11, och dessutom kommer hela tjocka släkten ikväll typ, haha! 
Imorgon kommer ni förresten få se massor av söta bebisbilder på Elisabets och Björns sjukt söta lilla unge! 
 
Ha det bra! ♥