Flamingo sunset

Shoppingen i stockholm ↑
 
T-shirt - Mango
Shorts - Monki

Internetproblem

Bild som jag knäppte ikväll ↑
 
Vi har inte haft något internet hemma i några dagar nu och problemet är ytterst mystiskt. Mitt internetberoende tog över lite ikväll så jag cyklade två kilometer till pappa för att låna hans... (jag borde antagligen gå på rehab för detta). 
 
Ha en bra onsdagskväll iallafall, haha! 

Tisdag den tjugosjunde maj

Finaste Julia ↑
 
Tänkte bara bjuda på två bilder från när jag fotade Julia för några veckor sedan. Den fotograferingen var allmänt ful, ingen av oss kunde vara seriösa. Jag tror att cirka 5 ut av över 40 bilder blev någorlunda allvarliga. 
 
Ha det bra! 

How many miles away, to where I don't even know my name?

Bild från när jag och Isabelle var ute och fotade för två veckor sedan ↑
 
Måndag, måndag, måndag. Men man ska inte klaga, det är endast tre veckor kvar av grundskolan. Känns så himla konstigt att ha ägnat tio år av sitt liv åt grundskolan och helt plötsligt tar den slut. 
Jag längtar otroligt mycket efter att få börja gymnasiet såklart, men jag kan inte låta bli att vara lite sentimental just nu. 
 
Ha det bra! ♥

Stockholm

Bilder från stockholm igår ↑
 
Stockholm levererade igår! Var så himla kul och så himla soligt och bara allmänt jättetrevligt. Shoppade litegrann gjorde jag också. Kom hem med ett par shorts från Monki, en t-shirt från Mango, två anteckningsböcker och en födelsedagspresent till pappa. Ni får se lite av detta imorgon eller någon gång framöver! 
 
 Ha en bra måndag! ♥

Fitspofrukost och Stockholm för en dag

Shit, vad fitspo jag är... 
 
Idag ska jag och de flesta av mina fina underbara vänner till vårt lands kära huvudstad, Stockholm med Besmart (som vi gjorde förra året). Där ska vi shoppa, gå i gamla stan, äta, äta, äta, ha det trevlgt och gå på laserhall.
Enligt väderleksrapporten ska det bli riktigt fint väder där idag så det här ska bli otroligt kul! 
 
Ha en bra söndag!

Mobilbilder från de senaste veckorna

Mobilbilder från de senaste veckorna av total bloggtystnad! 

Men har ju inte varit totalt oproduktiv de senaste veckorna. Jag har målat mycket , haft det supertrevligt med vännerna i det galet varma vädret och bara njutit av att nationella är slut och det är sommarlov om tre veckor! 

Ha det bra! 20:14

Canon EOS 7D // Canon EF 50mm 1.8 
Två bilder från imorse ↑
 
Har varken bloggat eller fotograferat på flera veckor, dock har jag väldigt bra anlednginar denna gång men dem kommer ni inte få höra. 
Igår spenderade jag halva dagen i stockholm på informationsmöte om en grej som jag inte har berättat på bloggen än som jag ska göra i sommar men ni kommer få reda på det snart nog (väldigt hemlighetsfullt inlägg detta blir, haha). På grund av det långa avståndet mellan Sveriges huvudstad och Söderhamn kom jag inte hem förrän vid tolv på natten igår, som tur var hade vi sovmorgon idag så jag överlevde dagen trots allt. 
 
Nu ska jag skriva uppsats, ha en bra tisdag! ♥

If you love me let me go, ‘Cause these words are knives and often leave scars

Två bilder på Julia som jag knäppte förra veckan ↑
 
Igår var det ju valborg, och den spenderades med hamburgargrillning med familjen. Men nu när det är första maj kanske man ska gå ut och göra något i det fina vädret. Dock vet jag ju inte att det komma hålla i sig då det har regnat, haglat och varit soligt omvartannat hela dagen... Aprilvädret kom en dag för sent.
 
Ha en bra dag!